Usluge servisa

Obzirom da smo "EPSON ovlaštena servisna točka", Brother ovlašteni servis i jedini ovlašteni servis za Orient pisače, uređaje tih proizvođača popravljamo u jamstvu kao i izvan jamstva.

Osim već spomenutih marki Epson, Brother i Canon, servisiramo i uređaje ostalih proizvođača informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell,... . za koje obavljamo vanjamstvene popravke.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju, a posebno smo ponosni na veliki izbor LCD panela, ac-adaptera i tipkovnica za prijenosna računala.

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno raste na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci.

Dijagnostika

Besplatna procjena kvara te dogovor o načinu, brzini i vrsti popravka uz jamstvo na usluge i dijelove.
Kvalificirani i iskusni serviseri rado će pregledati Vaš uređaj i ponuditi najbolje rješenje za sanaciju ili otklanjanje kvara.

Popravci prijenosnih i stolnih računala

Otklanjanje problema uzrokovanih kvarom neke od komponenti računala. Nakon svake intervencije detaljno testiramo te podešavamo kompletno računalo kao npr. postavke BIOS-a i operativnog sustava za optimalan rad vaše opreme.

Popravci pisača

Čišćenje laserskih i tintnih pisača, ugradnja potrošnog materijala, zamjena istrošenih ili neispravnih dijelova.

Reparacija matičnih ploča za prijenosna računala

Nudimo uslugu popravka matičnih ploča za notebooke uz zamjenu čipova u inozemnom servisu. Garancija na popravak je 6 mjeseci. U prosjeku su popravci riješeni za oko 4 tjedna.

Čišćenja virusa i antivirusna zaštita

Čistimo računala zaražena virusima, crvima, spyware nametnicima te nakon toga podešavamoi osvježavamo operativni sustav kako bi se zakrpali sistemski nedostatci. Nažalost ponekad su oštećenja operativnog sustava prevelika pa je bolje preinstalirati kompletni operativni sustav uz backup i povrat podataka.

Instalacije software-a

Instalacije operativnih sustava, programskih paketa ili upravljačkih programa (drivera), obavit ćemo za Vas brzo i profesionalno za optimalan i brz rad vašeg računala.

Nadogradnje

Ako želite ubrzati ili pojačati postojeću konfiguraciju vašeg računala ugrađujemo nove ili rabljene komponente uz garanciju.

Popravci monitora

Otklanjanje problema uzrokovanih kvarom neke od komponenti LCD/LED monitora.

Čišćenja i preventivni pregledi

Nakupljanje prašine i prljavštine može uzrokovati pregrijavanje komponenti i imati za posljedicu ozbiljne kvarove. Preporučljivo je povremeno očistiti unutrašnjost računala, zamijeniti termalnu pastu i pregledati ventilatore.

Hitna usluga

U slučaju potreba za hitnim servisom ili procjenom popravka naplatit ćemo 200 kuna.
Hitnu procjenu popravka je uvijek moguće obaviti, međutim hitni popravak je moguće obaviti u slučaju kvarova koji mogu biti otklonjeni bez dijelova ili ako su potrebni rezervni dijelovi odmah dostupni.

Popravci kopirnih strojeva i pisača velikog formata

Čišćenje kopirnih strojeva i pisača velikog formata kod korisnika ili kod nas u servisu, ugradnja potrošnog materijala, zamjena istrošenih ili neispravnih dijelova.

Spašavanje podataka i backup

Ako nemožete pristupiti svojim podacima na disku, snimamo vaše podatke na CD, DVD, HDD.

Mreže i serveri

Nudimo vam uslugu umrežavanja vaših računala te podešavanje i nadogradnje postojeće infrastrukture ili instaliranja nove.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate neka pitanja za nas ili samo želite stupiti u kontakt, slobodno se javite. Mi smo vam na raspolaganju, dozvolite da vam pomognemo.