O nama

O nama

Tvrtka Zagit Sistemi d.o.o., osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Zagrebu. Primarna djelatnost je servis i prodaja informatičke i uredske opreme te rezervnih dijelova, ponuda cjelokupnih informatičkih rješenja, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu.

Većina naših stručnjaka je poteklo iz cijenjenog Recro Servisa tako da imamo dugogodišnje iskustvo u servisiranju računala i pisača, a povjerenje te iskren odnos prema strankama i partnerima nam je vrlo važan.

Do sada se možemo pohvaliti da smo postali EPSON, Brother i Canon ovlašteni servis.

Osim navedenih marki Epson, Brother i Canon koje servisiramo u i van jamstva, bavimo se servisiranjem i svih ostalih više i manje poznatih marki informatičke opreme kao što su HP (Hewlett-Packard), Lenovo (IBM), Acer, Samsung, LG, Lexmark, Fujitsu, Asus, Toshiba, Dell, Apple i ostali. Za te marke obavljamo samo van jamstvene popravke, ali zahvaljujući odličnim partnerskim odnosima s većinom ovlaštenih servisa u Hrvatskoj ako je Vaš uređaj još u jamstvu rado ćemo Vam pomoći da se popravak obavi u jamstvu.

Možemo se pohvaliti i velikim skladištem originalnih, OEM i rabljenih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju, a posebno smo ponosni na veliki izbor ekrana i ac-adaptera za prijenosna računala.

Provjerite i sami zašto se krug korisnika naših usluga konstantno povećava na obostrano zadovoljstvo, a mi Vam se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i preporuci.

Kontaktirajte nas!

Ukoliko imate neka pitanja za nas ili samo želite stupiti u kontakt, slobodno se javite. Mi smo vam na raspolaganju, dozvolite da vam pomognemo.